Gran

Gran - obrt za logopedske usluge

Pravila privatnosti

Ova Izjava opisuje koji se podaci prikupljaju, na koji način se obrađuju te u koje svrhe se upotrebljavaju, kao i Vaša prava povezana s vašim podacima.

PRIKUPLJANJE PODATAKA

Posjetom web stranice gran.hr u vlasništvu obrta za logopedske usluge “Gran” i korištenjem usluga koje pruža obrt, prikupljaju se Vaši osobni podaci. 

KOLAČIĆI/COOKIES

U svrhu osiguravanja kvalitetnog korištenja web stranice koriste se razne suvremene  tehnologije i alati, kao primjerice kolačići. Kolačići (eng. cookies) predstavljaju skup informacija koji se pohranjuje na osobno računalo u trenutku pregledavanja internetske stranice. Svrha kolačića je pohraniti informacije o nekim Vašim postavkama i ponašanju na internetu. Mogu pohraniti osobne informacije poput imena te adrese elektroničke pošte, za što dajete suglasnost. Ukoliko to niste omogućili, kolačići neće moći pristupiti podacima. Kroz postavke internetskog preglednika kolačiće možete izbrisati, postaviti automatsko prihvaćanje ili odbijanje kolačića. Postoje dvije vrste kolačića, a to su privremeni i trajni kolačići. Privremeni se pohranjuju na računalu i po zatvaranju web preglednika automatski brišu. Trajni kolačići ostaju pohranjeni u Vašem web pregledniku nakon  zatvaranja, no obično imaju rok isteka. 

OBRADA I KORIŠTENJE PODATAKA

Podaci o Vama prikupljaju se kada ispunite kontakt obrazac u svrhu izravne komunikacije, kao i kad dajete podatke (kontakt podatke, anamnestičke podatke, medicinsku dokumentaciju i ostale osobne podatke) potrebne za provedbu logopedske dijagnostike, uključivanja u logopedsku terapiju, izdavanja stručnog mišljenja logopeda, vođenja evidencije dolazaka i planiranja terapije. Vaši osobni podaci mogu se koristiti samo za navedene svrhe.

Korištenjem ove web stranice pristajete na navedena pravila privatnosti.

ZAŠTITA I ČUVANJE PODATAKA

Obrt za logopedske usluge “Gran” poduzima tehničke i organizacijske mjere za zaštitu osobnih podataka. Obvezuje se podatke čuvati u tajnosti, bez ustupanja bilo kojih podataka trećoj strani. Vaši osobni podaci se čuvaju sve dok postoji pravni temelj za obradu (Vaš pristanak), kojeg možete u bilo koje vrijeme povući bez negativnih posljedica. 

VAŠA PRAVA

Sukladno Općoj uredbi o zaštiti osobnih podataka, možete koristiti svoja prava za dobivanje potvrde o obradi, uvid u svoje osobne podatke, ispravak ili dopunu osobnih podatka, prigovor daljnjoj/prekomjernoj obradi, blokiranje nezakonite obrade ili zatražiti brisanje Vaših osobnih podataka.

Obrt za logopedske usluge “Gran” ima pravo izmjene pravila privatnosti ovisno o izmjenama zakona i/ili poslovanja o čemu će obavijestiti korisnike.

Sve ostale informacije vezane za zaštitu osobnih podataka možete dobiti osobnim upitom ili upitom na adresu elektroničke pošte marina.gran6@gmail.com